joi, 16 iulie 2009

Si totusi nu-l lasati in pace!

Dupa decesul Megasatarului Michael Jackson, si acum se vorbeste despre el. Despre scandalurile din viata sa, despre testament, despre cauza decesului: ba a fost sinucidere, ba a murit asasinat, ba a murit din greseala. Mai nou, cei de la CNN au facut o emisiune in care se pare ca s-a strecurat fantoma lui Michael Jackson la Neverland. Din 2005, MJ ura ferma Neverland, deoarece, din cauza ca chema copii acolo sa se joace, a fost acuzat de pedofilie.
Tot ce vreau sa spun este sa il lasati in pace, macar acum cand este mort. Asta si-a dorit toata viata! Sa fie lasat in pace! Nu putea sa iasa pe balcon ca omu` ca incepeau sa-l pozeze, sa urle, sa tipe. Nu putea sa cumpere nimic in timpul zilei din aceleasi motive. NU L-ATI LASAT IN PACE!

Melodiile LEAVE ME ALONE si TABLOID JUNKIE vorbesc de la sine despre lucrurile pe care Michael a fost nevoit sa le indure.

REPET! LASATI-L IN PACE!!!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

din pacate f. adevarat.

alexis spunea...

da asa e. ai f. mare dreptate. pacat ca gurile rele nici acum nu au tacut si continua sa bage strambe despre el. tare doresc ca cei care nu l-au lasat pe mj in pace sa traiasca macar o zi cum traia el

Marie spunea...

alecSIS a zis tot :X :(