vineri, 26 iunie 2009

MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON


Cel pe care l-am iubit, cel pe care l-am admirat, cel care ne-a incantat cu muzica sa, a incetat din viata. Se pare ca Michael Jackson a murit pe data de 25 iunie 2009 la ora 14:26 ( 00:26 ora Romaniei). Regele popului a suferit un atac de cord in locuinta sa. Megastarul a fost transportat de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic. Artistul si-a dat ultima suflare alaturi de cei dragi.
BRAVO RADIO ZU!--> Buzdu si Morar au difuzat, in cadrul emisiunii "Morning ZU", cateva piese cu MJ si roaga toti cei care sunt afectati de moartea lui sa porneasca avariile la fiecare ora fixa pana la ora 18.
Nu puteti spune ca nu ascultati Michael Jackson. Oameni buni, va e rusine cu cel ce a intrat de 2 ori in Rock and Roll Hall of Fame??? "A, nu ascult Michael Jackson, imi plac 2,3 melodii!" Cu vrajeli din astea nu pacaliti pe NIMENI!!!
IATA CE SPUN OAMENII DESPRE KING OF POP:
"Nu mă mai pot opri din plâns după ce am aflat trista veste", scrie Madonna, născută cu doar câteva săptămâni înainte de Michael Jackson.
"L-am admirat întotdeauna pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre oamenii ei foarte mari, dar muzica sa va trăi pentru totdeauna. Transmit toate condoleanţele mele celor trei copii şi celorlalţi membri ai familiei. Dumnezeu să vă binecuvânteze", spune vedeta într-un comunicat citat de ediţia online a săptămânalului People.
"Michael Jackson a făcut ca societatea să accepte o persoană de culoare cu mult timp înainte de Tiger Woods, cu mult timp înainte de Oprah Winfrey, cu mult timp înainte de Barack Obama. Michael a făcut prin muzică, ceea ce ei nu au făcut cu sportul, politica sau televiziunea.", a declarat Al Sharpton, reverend drepturi civile.
Uri Geller, prieten personal al muzicianului a precizat că "în adâncul inimii sale era un om derutat şi singuratic şi cred că nu era nimeni care să îl fi înţeles pe Michael Jackson. Iar el trăia un infern. Acum este în paradis. Cu siguranţă este într-o lume mai bună."

Eu am aflat vestea de la mama mea. M-a sunat la 9 dimineata si mi-a dat tragica veste. M-am trezit plangand, inca sunt socat! Nu pot sa cred ca a murit o astfel de persoana! Este oribil ceea ce simt acum! Sunt distrus!

Sunt multe superstaruri in lume, dar a fost un singur MEGASTAR si anume, MICHAEL JACKSON!!!!

ODIHNESTE-TE IN PACE!!! TE VOM IUBII MEREU!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

foarte adevarat
R.I.P Michael Jackson-The King of Pop

Anonim spunea...

i love you Michael

Marie spunea...

pot spune sincer ca nu am fost cea mai mare fana michael jackson dar il apreciez mai mult decat pe oricine!! o fi facand si el greselile lui , na doar era vedeta si inca ce VEDETA!!nu imi place cand vad ca lumea tot ii ,,intorc'' pe fta si pe dos viata, ce rost mai are acum daca a murit!! ar trebui sa le fie rusine!! I <3 MJ :(!!

DyAn@ spunea...

MIchael a fost legenda muzicii , fara el orice muzica este doar zgomot , fara vocea lui suntem muti , fara dansul lui sunte inerti , fara cuvintele lui nu stim sa ne exprimam fara EL parca nu mai existam . Odihneste-te in pace Michael , te vom iubi mereu , te vom asculta mereu, nimeni , niciodata nu iti va lua locul in inimile noastre . te iubim