joi, 6 august 2009

Bucurestiul in care traim

Majoritatea celor care citesc acest post traiesc in zona vitan.. o zona oarecum curata, ingrijita si cu putini Rromi ( ca sa le zic asa ). Dar, ati incercat o vizita in cartierul Rahova ( n`are legatura cu inchisoarea, stati linistiti). Cartierul Rahova este situat in sectorul 5 al capitalei. Acest sector este renumit pentru mizerie si Rromi. Este un cartier linistit pe timpul zilei. Seara, insa, se aduna haite de persoane, cu cate o masina fiecare. Ei vin, se aseaza in fata fiecarui magazin non-stop, si incep sa asculte manele, sa bea bere si sa se pise la greu in fata blocurilor oamenilor. Aceasta specie se crede in camp. Deschid toate usile rablelor tunate, portbagajul si capota, si de seara la 22 pana dimineata la 5 rasuna discografiile lui Guta,Salam,Minune,Miracol,Carnat etc. Ca sa fie de ajuns, mai vin altii cu motociclete, motorete, ATV-uri, scutere.. ce mai.. parc auto in toata regula. Si daca nu le tureaza sa auda toata rahova, nu se simt bine.
Toti stiti de celebrul " vecin de deasupra ". In aceasta zona este cel mai raspandit, doar ca, a dat nastere altei specii, " vecinu` de jos ". Toti si fiecare asculta manele si muzica house la greu. Oameni buni, exista CASTI, in mama lor de chestii care se pun pe urechi sa asculti NUMAI TU muzica ta, nu TOATA PLANETA.
Despre cartierul Ferentari nu pot spune prea multe pentru ca nu locuiesc in acea zona, dar stiu ca nu este neaparat asa cum si`l imagineaza toata lumea. Exista si oameni cinstiti, exista si strazi curate, exista si ROMANI.
In centru, Muzica produsa de claxoanele si motoarele masinilor si automobilelor se imbina armonios cu strigatele cainilor si ale tramvaielor sau camionelor. Accidente si frane bruste sunt deja la ordinea zilei, sa nu mai vorbim despre praf......

5 comentarii:

Anonim spunea...

o.O Marfa ;)

Alexis spunea...

asa e in majoritatea oraselor din romania.Si la mine in spatele blocului e la fe;, doar ca nu sunt tigni. Eu de exemplu planuiesc mai tarziu sa ma mut din romania ca aici nu mai are rost sa stau

Anonim spunea...

Ce adevarat o.O Bv tie ;)

Anonim spunea...

Poate ca ai si tu dreptate..Dar e mai bine sa stai in Berceni[nu neapart k stau eu],Militari si altele decat in centru orasului.E LINISTE.Si nu exista nici vecinu' de sus sau de jos..Si pentru fazele cu scuterele atv'urile si motoarele..S'au inventat termppanele..Si daca vrei sa fie si aer in casa..S'a inventat aeru' conditionat.Solutii pentru toate:).

Bo.Ogdan spunea...

rezolva termopanele casetofoanele conectate la amplificatoare si o intreaga discoteca in portbagajul unei dacii tunate?